Essentiële citroen olie

essentiele citroen olie

Citroen

Wie ‘fris’ zegt, denkt citroen. Heerlijk in taart of een mok thee. Citroenen groeien al meer dan 4000 jaar in Zuidoost-Azië en het Middellandse Zeegebied. Wist je dat ze voor 68 % bestaan uit d-limonene, een anti-oxidant, waardoor de vrucht ook vaak in huishoudmiddelen wordt gebruikt? Een frisse, oppeppende geur voor je geest en je omgeving lukt je dan ook met etherische citroen olie.

Weg somber gevoel

Soms heb je van die dagen dat je energie even helemaal weg lijkt. Logisch als je ziet wat jij allemaal klaar krijgt op een dag. Geef je innerlijke een boost met frisse etherische citroen olie. De geur pept je op en geeft je net dat beetje extra kracht om verder te gaan. Tijd om het verleden los te laten en in het nu te leven.

Frisse omgeving

De frisheid van citroenen geeft je innerlijke een boost, maar vind je ook terug in schoonmaakmiddelen. Het is een zalig gevoel om eerst heel je huis schoon te maken en vervolgens de frisse geur van citroen door je huis te vernevelen in een aroma diffuser. Zo ruikt het dubbel gekuist. Mooi meegenomen extra: muggen zijn helemaal geen fan van citroenaroma. Je kan overdag citroen etherische olie in een Zenful Diffuser in je slaapkamer vernevelen voor wat minder muggenbeten. Doe dit best een tijdje voor je gaat slapen om te voorkomen dat de citroengeur je oppept en ‘s nachts wakker houdt.

Voordelen op een rijtje:

  • Een boost voor je immuunsysteem
  • Frisse lucht en geen muggen meer in huis
  • Zuivere lucht (desinfecterend)

Volg ons op social media

Dit vind je misschien ook leuk…

E-book-wegwijs-in-aromatherapie

Gratis voor jou
Zenful e-book:
Wegwijs in aromatherapie

 

Vraag hem nu aan en krijg hem direct. Vol met tips en handige weetjes. Helemaal GRATIS!

Bedankt voor het inschrijven! Download het e-book die je in jouw e-mail hebt ontvangen. Je hebt je ook aangemeld voor nieuws van Zenful. Houd je e-mail in de gaten. *Bekijk de spam folder en voeg ons als contact toe om te voorkomen dat je Zenful mails mist.