Zenful Logo Zwart Fit Transparant Desktop

Essentiële lavendel olie

essentiële lavendel olie

Lavendel

Het zuiden van Frankrijk? Daar zeg je geen nee tegen. Een gezellige hoeve en heerlijk genieten bij het zwembad met die ontspannende lavendelgeur. Luxe. Zelfs de Romeinen en Grieken waar al dol op deze plant. Ze gebruikten de bloemen voor een lekkere geur in hun huizen en baden. Lavendel diende ook als ontsmettingsmiddel. Wist je dat er vandaag meer dan 40 soorten lavendel bestaan? Je vindt ze in het Middellandse Zeegebied. Wie de echte wilde lavendel wil, zal iets meer moeite moeten doen. Die groeit op zo’n 1600 meter hoogte en wordt met de hand geplukt.

Etherische lavendel olie

Slaap je ‘s nachts minder goed door? Probeer om voor het slapengaan enkele druppels lavendelolie in je aroma diffuser te doen. Je kamer zal heerlijk ruiken en al snel kan je helemaal ontspannen en goed diep slapen. Ook handig voor de studenten in huis die wel een goede nachtrust kunnen gebruiken tijdens de examens. Let erop dat je steeds zuivere olie gebruikt.

Time to relax

Etherische lavendelolie is de olie voor een heerlijk me-time moment. De kinderen liggen net in bed. Tijd voor een warm bad of om weg te zakken in de zetel met je lievelingsboek. Jij zorgt voor fysieke ontspanning en de lavendel laat je innerlijke ontspannen. Een kruidige, zoete geur die je lichaam, geest en ziel terug in balans brengt. Mooi meegenomen: lavendelolie zuivert ook nog eens schimmels en bacteriën uit de lucht. Goed voor een zuiver huis vol frisheid.

Pluspunten op een rijtje:

  • Volledige ontspanning, je lichaam en geest komen tot rust
  • Rust bij vermoeidheid, stress en depressiviteit
  • Een heerlijk intense zoete, kruidige geur
  • Een frisse, rustige sfeer in huis
  • Zuivere lucht

Volg ons op social media

Dit vind je misschien ook leuk…