Zenful Logo Zwart Fit Transparant Desktop

Sinaasappel essentiële olie

Essentiele sinaasappel olie

Sinaasappel

Word je ook helemaal blij op vakantie in Spanje wanneer je door de citrusbomen stapt? Die zoete, warme geur geeft je meteen een geborgen gevoel. Wist je dat de sinaasappel oorspronkelijk uit China komt en daar in de oude vorm ‘Sina’ genoemd wordt? Zelfs wanneer je een sinaasappel pelt voor de kinderen, omarmt die warme geur je. Essentiële sinaasappel olie verspreidt de geur door je hele huis om dit gevoel nog intenser te ervaren.

Zuivere essentiële olie sinaasappel

Helemaal niets mis mee om eens een baaldag te hebben. Die hebben we allemaal wel eens. Na zo’n dag is het leuk om ‘s avonds in een warm nest thuis te komen. Probeer dan eens om essentiële sinaasappel olie te vernevelen in een Zenful aroma diffuser. Een warm, geborgen gevoel overspoelt je en beetje bij beetje kan je de minder goede dingen van de dag loslaten en ontspannen. Misschien droom je wel heerlijk even weg naar een zalig warme vakantie in Spanje of zie je de mandarijnen van Sinterklaas voorbijkomen wanneer je je ogen sluit. Stiekem zullen ook je kinderen gek zijn van dit aroma.

Ziel in balans

Essentiële sinaasappel olie tovert je omgeving om in een gezellig, warm nest. Ook je ziel zal deze warmte opnemen en zich vullen met positiviteit. Daar vind je die balans terug. Heerlijk om weer de energie te voelen om terug door te gaan.

Pluspunten op een rijtje:

  • Een warme, vreugdevolle sfeer
  • Een sterke geest in balans
  • Een blij gevoel, goed humeur

Volg ons op social media

Dit vind je misschien ook leuk…