Waarom ook jij een aroma diffuser nodig hebt

Aroma diffuser op een tafel

Een aroma diffuser laat je hele huis heerlijk ruiken. Je voegt enkele druppels etherische olie aan het waterreservoir toe en de geur komt je zo tegemoet. Ideaal voor de grote lenteschoonmaak of om een wat muffe geur weg te krijgen. Dat de oliën ook nog eens je gemoedstoestand en gezondheid positief beïnvloeden, is mooi meegenomen.

Aromatherapie

Je wordt al helemaal blij van een lekker ruikend huis, maar nog blijer van aromatherapie. Vernevel de etherische oliën en ervaar de mogelijke geneeskrachtige werking. Eucalyptusolie kan helpen om je verkoudheid te verlichten, citroenolie kan zorgen voor een mentale oppepper. De aroma diffuser verspreidt via frequente trillingen kleine vochtdruppeltjes in de lucht. Zo stimuleert de olie via je reukorgaan je hersenen. Je hersenen bepalen vervolgens je humeur. Lees hieronder welke etherische olie jij nog mist.

Etherische oliën

Lavendelolie
Voor een heerlijk ontspannen gevoel en rust voor je ziel. Ideaal voor wie een druk leven heeft of moeilijk kan slapen.

Citrus etherische olie
Citroenolie geeft je een oppepper en laat je huis heerlijk fris ruiken. Sinaasappelen brengen dan weer warmte met zich mee. Je creëert een geborgen sfeer in huis.

Hormoonbalans
Veel essentiële oliën kunnen ook je hormoonsysteem positief beïnvloeden. Dit kan een oplossing bieden voor als je last hebt van bijvoorbeeld huidaandoeningen door een verstoorde hormoonbalans.

Bekijk ook eens beste etherische olie.

Waarom aroma diffuser gebruiken?

De aroma diffuser zonder toegevoegde olie, verspreidt vochtdruppels die zorgen voor de ideale luchtvochtigheid in huis van 40 tot 60 %. Draag zo zorg voor je lichaam en immuunsysteem. Weg droge handen, huid en lippen. Ook je huisdieren en planten worden hier helemaal blij van! De Zenful diffusers zijn ideaal voor de perfecte luchtvochtigheidbalans in kleinere ruimtes.

Voordelen op een rij als je een aroma diffuser gebruikt

  • heerlijk ontspannende geuren in heel je huis
  • luchtbevochtiging, geen droge lippen, huid en handen
  • mogelijk geneeskrachtige werking
  • geest en ziel in balans
  • uitgebreid gamma aan geuren

Wil je meer weten over de beste aroma diffusers? Lees dan hier de blog > Beste aroma diffuser

Volg ons op social media

Dit vind je misschien ook leuk…

E-book-wegwijs-in-aromatherapie

Gratis voor jou
Zenful e-book:
Wegwijs in aromatherapie

 

Vraag hem nu aan en krijg hem direct. Vol met tips en handige weetjes. Helemaal GRATIS!

Bedankt voor het inschrijven! Download het e-book die je in jouw e-mail hebt ontvangen. Je hebt je ook aangemeld voor nieuws van Zenful. Houd je e-mail in de gaten. *Bekijk de spam folder en voeg ons als contact toe om te voorkomen dat je Zenful mails mist.