Zenful Logo Zwart Fit Transparant Desktop

Zuivere essentiële eucalyptus olie

essentiële eucalyptus olie

Eucalyptus

Adem jij ook graag extra diep in in het wellnesscentrum? Dit kan wel eens komen door die heerlijk frisse eucalyptusgeur die daar hangt. Etherische eucalyptus olie wordt gemaakt van eucalyptusbladeren. Je weet wel, de favoriete snack van koala’s. De bomen groeien in Australië met zo’n 600 verschillende soorten. In de bladeren zit eucalyptol, waar je olie van kan maken. Een groot geluk voor iedereen die zalig wil ontspannen maar ook wel focus en concentratie kan gebruiken.

Lekker fris ontspannen

Is jouw avond ook steeds een rush om de kinderen op tijd van school te halen, naar hun hobby’s te brengen, te koken…? Het vraagt heel wat energie van je lichaam. Gun jezelf op tijd een moment van ontspanning. Plan een yogasessie in met je vriendin of ga lekker naar de wellness. Vernevel heerlijk fris geurende etherische eucalyptus olie in een Zenful diffuser en… relax! Een frisse, koele geur door het hele huis. Weg spanning en hello ontspanning.

1,2,3 focus

Komt die examenspanning eraan bij je tieners? Jij kan wel eens de super mama worden met dit simpele hulpje. Vernevel enkele druppels etherische eucalyptus olie in een Zenful diffuser op de kamer van je studenten. De geur maakt hun geest alert en zorgt zo voor een extra portie focus en concentratie. Laat die examens maar komen!

Help… verkouden!

Niets vervelender dan verkouden zijn tijdens de examens. Veel kans dat je kinderen de slaap moeilijk kunnen vatten door die verstopte neus. Ook nu zullen ze je om de nek springen als je eucalyptus olie in hun slaapkamer vernevelt. De frisse geur verspreidt zich door de kamer en laat je weer vrij ademhalen door de neus. Zorgeloos slapen in zuivere lucht. Heerlijk!

Pluspunten op een rijtje:

  • Vrije ademhaling door je neus
  • Ontspanning
  • Minder stress
  • Meer concentratie
  • Zuivere lucht

Volg ons op social media

Dit vind je misschien ook leuk…