Zuivere etherische pepermunt olie

essentiele pepermunt olie

Pepermunt

Ben jij ook gek op die frisse geur van je kauwgom of tandpasta? Het is pepermunt die deze producten zo verfrissend doet ruiken. Pepermunt komt oorspronkelijk uit Engeland en wordt nu ook in China, Frankrijk, Zuid-Amerika… verbouwd. Hoera voor iedereen die af en toe eens een oppepper of een flinke portie concentratie kan gebruiken. De planten worden gedroogd en tot pepermuntolie verwerkt. Vernevel deze olie in een Zenful diffuser en hello energy boost!

Oppepper graag!

Vragen de kinderen heel veel energie van je vandaag? En je wou net nog wat tijd voor jezelf vrijmaken… Probeer eens om etherische pepermunt olie in een Zenful diffuser te vernevelen. Er waait een heerlijk frisse geur door huis. Je voelt je energiepeil zo stijgen en je kan er weer tegenaan. Wat zou je oudste dochter deze energieboost ook goed kunnen gebruiken bij het studeren voor haar laatste examen. Installeer een aroma diffuser op haar bureau, enkele druppels pepermunt olie en al snel zal de intense geur haar geest prikkelen en haar alert maken. Een portie goede moed en concentratie om ook dat laatste examen te knallen! En de dikke knuffel en ‘Dank u wel super mama!’ krijg je er mooi bij.

Zuiver huis

Voor die dagen met vochtig weer dat een muffe geur in huis achterlaat, is er Zenful etherische pepermunt olie. Enkele druppels in de diffuser en je huis ruikt weer heerlijk fris. Een zuivere, gedesinfecteerde omgeving. De olie werkt ook goed bij een verkoudheid om je luchtwegen weer vrij te maken.

Pluspunten op een rijtje:

  • Een (mentale) energieboost
  • Meer concentratie en motivatie
  • Vermindering van slijm bij luchtwegaandoeningen

Lees ook eens de blog: Soorten van munt

Volg ons op social media

Dit vind je misschien ook leuk…

E-book-wegwijs-in-aromatherapie

Gratis voor jou
Zenful e-book:
Wegwijs in aromatherapie

 

Vraag hem nu aan en krijg hem direct. Vol met tips en handige weetjes. Helemaal GRATIS!

Bedankt voor het inschrijven! Download het e-book die je in jouw e-mail hebt ontvangen. Je hebt je ook aangemeld voor nieuws van Zenful. Houd je e-mail in de gaten. *Bekijk de spam folder en voeg ons als contact toe om te voorkomen dat je Zenful mails mist.