Zenful Logo Zwart Fit Transparant Desktop

Zuivere rozemarijn essentiële olie

Essentiele rozemarijn olie

Rozemarijn

Kruid je je eten graag met rozemarijn? Wellicht hou je dan van de frisse, kruidige geur. Een geur die je ook weleens terugvindt in badkamerproducten. Rozemarijn is afkomstig uit Zuid-Europa en Klein-Azië. Rosmarinus betekent in het Botanisch ‘dauw der zee’ en groeide vroeger steeds langs de kust. Naast heerlijk ruiken, geeft het aroma je stimulans en energie.

Energy please!

Een drukke dag op het werk kan weleens heel veel energie van je vragen. Daarna kom je thuis en staan de kinderen en het huishouden nog op je te wachten. Je wilt zo graag verder gaan, maar vindt er de energie niet meer voor. Probeer om etherische rozemarijn olie in huis te vernevelen in een Zenful diffuser. De frisse, kruidige geur laat je ontspannen en vult je ziel terug met energie. Laat die energieke kids maar komen! Je hebt meteen ook een gezonde boost voor je zelfvertrouwen, want wat krijg jij veel klaar in een dag.

Mentaal gezond

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Misschien ga je af en toe sporten, maar met enkel fysiek gezond zijn, ben je er nog niet. Jezelf mentaal goed voelen is zo belangrijk. Niet altijd even eenvoudig. Zorg dat je genoeg ontspant na een drukke dag. Etherische rozemarijn olie maakt je geest alert, beurt je op en tovert weer een lach op je gezicht. Vermoeidheid maakt plaats voor positiviteit en het evenwicht in je lichaam en geest herstelt.

Pluspunten op een rijtje:

  • Evenwicht in jouw lichaam en geest
  • Een alerte geest
  • Een betere gemoedstoestand
  • Motivatie en zelfvertrouwen

Volg ons op social media

Dit vind je misschien ook leuk…